DSC_9283.jpg

Het atelier van Paula

Gekocht bij Paula

Bofkont! Ons atelier is het gehele jaar door beschikbaar voor verstel- reparatiewerk.

Bel of app ons even voor een afspraak. 

0518 - 419 650 

06 - 44 73 00 74

Niet gekocht bij Paula

Ons atelier is beschikbaar voor verstel- en reparatiewerk van begin oktober tot half februari. 

Bel of app ons even voor een afspraak. 

0518 - 419 650 

06 - 44 73 00 74

Paula's Motorkleding beschikt over een eigen atelier voor het vakkundig repareren en onderhouden van je motorkleding. Wij voeren reparaties en aanpassingen uit aan allerlei soorten motorkleding van textiel, leder en met of zonder waterdicht membraam. Heb je een kledingstuk bij ons in de winkel aangeschaft? Dan is de reparatie in veel gevallen zelfs kosteloos. 

 

Denk bij reparaties en aanpassingen van motorkleding bijvoorbeeld aan het vervangen van ritsen, het verkorten of verlengen van mouwen en broekspijpen, het repareren van valschade en natuurlijk het controleren van jouw motorkleding wanneer je dat nodig vindt. Ook kun je bij ons terecht voor het reinigen van je motorkleding en het controleren van bijvoorbeeld je helm. Heb je bijzondere wensen? Wil je je eigen logo of naam op je motorkleding laten bevestigen? Het is allemaal mogelijk in ons atelier.

Let op: Vanaf half februari tot eind september nemen wij alleen bij ons gekochte motorkleding aan voor reparatie en maatwerk. Wij begrijpen dat dit vervelend voor je kan zijn, maar door drukte in onze winkel zijn wij gedwongen om in het motorseizoen een stapje terug te doen in ons atelier. Wij willen onze klanten de service geven die zij verdienen. Vanaf 1 oktober tot en met half februari ben je weer van harte welkom met kleding aangeschaft in andere winkels. 

Wij hebben naast ons atelier een eigen motorkledingwasserette waar we je motorkleding kunnen wassen, impregneren, poetsen en invetten. Ook verkopen we uiteenlopende producten voor het onderhouden en reinigen van je motorkleding en helm. Heb je hier vragen over? Check dan gerust de website van onze Motorkledingwasserette.