top of page
DSC_9283.jpg

Het atelier van Paula

Bij ons in de winkel aangeschafte motorkleding kan gebracht worden naar ons atelier voor verstel- en reparatiewerk. Het overige verstelwerk en reparaties aan motorkleding wat niet bij ons in de winkel gekocht is, kan vanaf oktober gebracht worden wanneer het hoogseizoen is afgelopen. 

Let op: wanneer je kleding wilt laten opmeten omdat het aangepast moet worden in het atelier, neem dan even contact met ons op voor een afspraak. Dan weet je zeker dat Paula aanwezig is om de boel op te meten. Bel hiervoor naar 0518 - 419 650. Normale reparaties kun je elke dag binnen de openingstijden langs brengen. 

Gekocht bij Paula

Bofkont! Ons atelier is het gehele jaar door beschikbaar voor verstel- en reparatiewerk, m.u.v. de maand augustus.

Voor reparaties hoef je geen afspraak te maken maar kun je je motorkleding gewoon langs brengen. Heb je een bijzonder verzoek waarbij je per se Paula nodig hebt, bel of app ons dan eerst even.

 

0518 - 419 650 

06 - 44 73 00 74

Niet gekocht bij Paula

Ons atelier is beschikbaar voor verstel- en reparatiewerk van begin oktober tot half februari.

 

 

Voor reparaties hoef je geen afspraak te maken maar kun je je motorkleding gewoon langs brengen. Heb je een bijzonder verzoek waarbij je per se Paula nodig hebt, bel of app ons dan eerst even.

 

0518 - 419 650 

06 - 44 73 00 74

Paula's Motorkleding beschikt over een eigen atelier voor het vakkundig repareren en onderhouden van je motorkleding. Wij voeren reparaties en aanpassingen uit aan allerlei soorten motorkleding van textiel, leder en met of zonder waterdicht membraam. Heb je een kledingstuk bij ons in de winkel aangeschaft? Dan is de reparatie in veel gevallen zelfs kosteloos. 

Omdat wij beschikken over een eigen atelier en veel kennis en ervaring hebben op het gebied van motorkleding, kunnen wij ook rekening houden met speciale wensen en situaties. Denk bijvoorbeeld aan mensen die een stoma dragen, last hebben van oedeem, lipodeem, protheses of andere unieke situaties die een unieke behandeling vragen. Wij hebben enorm veel ervaring op dit gebied en kunnen voor elke motorrijder de kleding dusdanig aanpassen dat het comfortabel, prettig en veilig is. 

 

Denk bij reparaties en aanpassingen van motorkleding bijvoorbeeld aan het vervangen van ritsen, het verkorten of verlengen van mouwen en broekspijpen, het repareren van valschade en natuurlijk het controleren van jouw motorkleding wanneer je dat nodig vindt. Ook kun je bij ons terecht voor het reinigen van je motorkleding en het controleren van bijvoorbeeld je helm. Heb je bijzondere wensen? Wil je je eigen logo of naam op je motorkleding laten bevestigen? Het is allemaal mogelijk in ons atelier.

Let op: Vanaf half februari tot eind september nemen wij alleen bij ons gekochte motorkleding aan voor reparatie en maatwerk. Wij begrijpen dat dit vervelend voor je kan zijn, maar door drukte in onze winkel zijn wij gedwongen om in het motorseizoen een stapje terug te doen in ons atelier. Wij willen onze klanten de service geven die zij verdienen. Vanaf 1 oktober tot en met half februari ben je weer van harte welkom met kleding aangeschaft in andere winkels. 

Wij hebben naast ons atelier een eigen motorkledingwasserette waar we je motorkleding kunnen wassen, impregneren, poetsen en invetten. Ook verkopen we uiteenlopende producten voor het onderhouden en reinigen van je motorkleding en helm. Heb je hier vragen over? Check dan gerust de website van onze Motorkledingwasserette.

bottom of page