top of page
Onze collectie motorkleding

Paula's Motorkleding is een volledig zelfstandige winkel, waarbij wij zelf kunnen bepalen welke merken en artikelen wij verkopen. Wij vinden kwaliteit - en daarmee dus de veiligheid van de motorrijder die het draagt - het allerbelangrijkste. Waar grote ketens en dealers gebonden zijn aan bepaalde merken, hebben wij hier alle vrijheid in. Omdat wij een zelfstandige winkel hebben en Paula tientallen jaren ervaring heeft met het vermaken van motorkleding weten wij welke materialen, producten en merken aansluiten bij de kwaliteitseis die wij stellen aan motorkleding en -accessoires. 

Wij verkopen motorkleding, helmen en accessoires van de merken Held, Claw, Richa, Stadler, Scorpion, Shark, AGV, Roeg, Scott, Mottowear, Pando Moto, John Doe, TCX, Stylmartin, Daytona, Alpinestars en S100. Zit jouw favoriete merk hier niet bij? Laat je gerust in de winkel informeren voor een goed alternatief van een merk waarvan wij weten dat de kwaliteit goed is, want wij verkopen enkel producten die voldoen aan Paula's strenge kwaliteitseisen. 

Motorkleding is meestal voorzien van standaard schouder-, elleboog en knieprotectoren. Het nadeel hiervan kan zijn dat het soms niet helemaal lekker zit. Wat doe je dan? Je haalt ze eruit voor meer comfort. Bij een (onverhoopte) valpartij kan dit natuurlijk desastreus zijn. Daarom verkopen wij lossen protectoren van het merk D30. Dankzij het flexibele materiaal zitten de protectoren als gegoten en heb jij de bescherming die je nodig hebt als je op de motor zit! laat je hierover gerust even informeren bij ons in de winkel, wij kunnen je laten zien hoe het werkt, waarom deze protectoren erg veilig zijn en lekker zitten in je motorjas, motorbroek of motorpak. 

Wij verkopen naast motorkleding ook onderhoudsproducten waarmee jij je motorkleding en -accessoires perfect kunt onderhouden. Bekijk een deel van ons assortiment op onze website, want we hebben niet alleen motorjassen, motorboeken, motorpakken, motorlaarzen en motorhelmen, maar ook gehoorbescherming, motorhandschoenen in alle soorten en maten, thermo onderkleding, sokken, collen, mutsen, vesten en ontzettend veel soorten protectoren voor je elleboog, schouders, rug, knieën en heupen. Kortom, wij hebben alles wat jij nodig hebt om prettig en veilig op de motor te stappen.

"Wij verkopen motorkleding met de juiste balans tussen prijs, veiligheid en looks"
DSC_5954.jpg

Dameskleding

Bekijk ons assortiment motorkleding voor dames in alle soorten en maten.

DSC_0065.jpg

Herenkleding

Bekijk ons assortiment motorkleding voor heren en/of unisex. 

DSC_6034.jpg

Vegan kleding

Bekijk hier ons complete assortiment vegan motorkleding.

bottom of page