Motorkleding voor dames

Omdat ieder mens uniek is, is iedere motorrijder dat ook. Het zijn immers ook "gewoon" maar mensen! Bij Paula's Motorkleding vinden we persoonlijk advies en service heel erg belangrijk om te zorgen dat we iedere unieke motorrijder kunnen voorzien van veilige, comfortabele en mooie motorkleding.

 

Veel dames hebben moeite om geschikte motorkleding te vinden omdat ze bijvoorbeeld ze niet binnen de standaard confectiematen vallen. Sommige dames zijn dan genoodzaakt om bijvoorbeeld herenkleding aan te schaffen, terwijl dat lang niet altijd wenselijk is. Zeker omdat een vrouwenlichaam eigenlijk niet matcht met herenkleding. Wij hebben alle maten voor dames, ook de grotere maten voor bijvoorbeeld lange vrouwen of stevige vrouwen. Mocht een maat nog steeds niet helemaal passen bij jouw lichaam, dan passen we dit in ons atelier aan zodat je veilig en comfortabel op je motor kunt zitten. 

 

Omdat wij beschikken over een eigen atelier, veel kennis en ervaring op het gebied van motorkleding, kunnen wij ook rekening houden met speciale wensen en situaties. Denk bijvoorbeeld aan mensen die een stoma dragen, last hebben van oedeem, lipodeem, protheses of andere unieke situaties die een unieke behandeling vragen. Wij hebben enorm veel ervaring op dit gebied en kunnen voor elke motorrijder de kleding dusdanig aanpassen dat het comfortabel, prettig en veilig is. 

 

Wij denken graag in oplossingen! Wij dragen zorg voor een plezierige winkelervaring en vinden het belangrijk om een goede relatie op te bouwen met onze klant. Voel jij je niet op je gemak in een winkel waar mensen in en uit lopen? Geen zorgen, bij ons kun je altijd een afspraak inplannen voor een "private shopping" moment. Zo kun jij op je gemakje rondkijken en passen in de winkel. 

"Niet een klant voor even, maar voor het leven!"