top of page
Motorkleding voor heren

Omdat ieder mens uniek is, is iedere motorrijder dat ook. Het zijn immers ook "gewoon" maar mensen! Bij Paula's Motorkleding vinden we persoonlijk advies en service heel erg belangrijk om te zorgen dat we iedere unieke motorrijder kunnen voorzien van veilige, comfortabele en mooie motorkleding. Zeker voor heren zien we veelal dat motorkleding te smal of juist te kort is. Wij kunnen elk product perfect op maat maken, zodat het helemaal aansluit bij jouw lengte en omvang zonder af te doen aan de kwaliteit en veiligheid van het product.  

 

Omdat wij beschikken over een eigen atelier, veel kennis en ervaring op het gebied van motorkleding, kunnen wij ook rekening houden met speciale wensen en situaties. Denk bijvoorbeeld aan mensen die een stoma dragen, last hebben van oedeem, lipodeem, protheses of andere unieke situaties die een unieke behandeling vragen. Wij hebben enorm veel ervaring op dit gebied en kunnen voor elke motorrijder de kleding dusdanig aanpassen dat het comfortabel, prettig en veilig is. 

 

Wij denken graag in oplossingen! Wij dragen zorg voor een plezierige winkelervaring en vinden het belangrijk om een goede relatie op te bouwen met onze klant. Voel jij je niet op je gemak in een winkel waar mensen in en uit lopen? Geen zorgen, bij ons kun je altijd een afspraak inplannen voor een "private shopping" moment. Zo kun jij op je gemakje rondkijken en passen in de winkel. 

"Niet een klant voor even, maar voor het leven!"
bottom of page