Motorjeans voor dames

Veel dames kiezen tegenwoordig voor een casual look op de motor. Een motorjeans gecombineerd met een motorjack is hiervoor perfect. Wij kiezen voor een goede balans tussen kwaliteit, prijs en comfort. We hebben motorjeans en motorleggings van merken zoals Motogirl, MottoWear, Richa, Furygan, PandoMoto, PMJ en John Doe. Zo stap jij met je motorjeans regelrecht van je motor het terras op! Kom in onze winkel de gehele collectie motorjeans bekijken en passen, wij helpen je graag. 

Motto Wear Stella

Deze motorjeans is gemaakt van hele comfortabele stretch-stof en is verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw en grijs. Deze motorbroek is beschikbaar in de maten 28 tot en met 38 oftewel XS t/m XXL.

Richa Apache

Deze stoere high-waist motorjeans van comfortabele stretch-stof is beschikbaar in twee kleuren; zwart en camo. Deze motorbroek is gevoerd met kevlar op de kwetsbare delen zoals de billen, heupen en knieën. De broek is voorzien van de nieuwste Ghost D3O knieprotectie en heeft elastiek onderin de pijpen waardoor het mooi afsluit bij de enkels. De Richa Apache is beschikbaar in maat 24 tot en met 44 en ook verkrijgbaar in kort-maten. 

Moto Girl Ribbed Pants

De Moto Girl motorlegging is beschikbaar in de kleur zwart en beschikbaar in vele maten van klein tot groot en kort tot lang. 

Tuinbroek

De tuinbroek van Motogirl is beschikbaar in de kleuren blauw, grijs en zwart en is beschikbaar in maat S tot en met XL. Paula draagt hier een M.