Textiel jassen voor heren

Wij hebben een ruim assortiment textiel motorjassen voor heren passend bij elke rijstijl en elk seizoen. Er zijn heel veel soorten waterdichte motorjassen. Denk aan drielaags systemen, laminaten, Gore-Tex en Z-liners. Aan de hand van het gebruiksdoel kunnen we je de juiste motorjas adviseren waar je het meest blij van wordt. Ons neusje van de zalm is Stadler motorkleding waar wij in het Noorden dealer van zijn. Daarnaast hebben we ook merken zoals Richa, Held, Dainese, Claw, Grand Canyon en Furygan. Wij adviseren je graag bij ons in de winkel in Menaam. 

Richa Infinity Pro motorjas

Gelamineerde tourjas voor heren, beschikbaar in verschillende kleurstellingen in de maten S t/m 6XL. Deze motorjas is voorzien van D3O protectie in de schouders, rug en elleboog. Borstprotectie is optioneel. De jas heeft een uitneembare thermovoering en is voorzien van ventilatieritsen op de borst, rug en armen.

Richa Airstream X motorjas

Deze sportieve motorjas is voorzien van D3O protectie in de schouders, rug en elleboog. Borstprotectie is optioneel. De motorjas heeft een uitneembaar waterproof membraam en een uitneembare thermovoering. De jas is voorzien van mash-panelen wat zorgt voor een lekker doorwaai effect. 

Richa Stealth-Jacket motorjas 

Deze allseason jas heeft een waterproof membraam, een uitneembare thermovoering en een afneembare capuchon. De jas is voorzien van D3O protectie in de schouders en ellebogen, een rugprotector is optioneel. De jas is verkrijgbaar in drie kleuren; groen-camo, grijs-camo en zwart en is beschikbaar in maat S tot en met 5XL.

Held Aerosec Gore-Tex motorjas en motorbroek

Dit bijzondere motorpak bestaat ui een losse motorjas en -broek. Hierdoor kun je verschillende maten combineren voor een perfect passende combinatie. Het bijzondere aan dit pak is dat je in het Gore-Tex membraam kunt stappen zodat het pak volledig waterdicht is. Je kunt ook voor het membraam langs stappen, dan is de voorkant van het pak doorwaai. Dit motorpak heeft veel reflectie op verschillende plekken wat de motorrijder goed zichtbaar maakt in het donker. Zowel de broek als de jas is beschikbaar de kleurcombinaties zwart-wit, zwart-fluorgeel en grijs-rood.