Textiel broeken voor heren

Hieronder vind je een overzicht van een aantal textiel motorbroeken voor heren die je bij ons in de winkel kunt vinden. Voor ons gehele assortiment en om even te komen passen, nodigen we je graag uit in onze winkel in Menaam. 

Richa zomer motorbroek

Wij hebben verschillende textiel motorbroeken voor de zomer. Grote mash-panelen zorgen voor een verkoelend doorwaai-effect op hete dagen. Wij hebben een wisselend assortiment doorwaai kleding voor op de motor, in allerlei kleurstellingen en maten. 

Held Aerosec Gore-Tex motorjas en motorbroek

Dit bijzondere motorpak bestaat ui een losse motorjas en -broek. Hierdoor kun je verschillende maten combineren voor een perfect passende combinatie. Het bijzondere aan dit pak is dat je in het Gore-Tex membraam kunt stappen zodat het pak volledig waterdicht is. Je kunt ook voor het membraam langs stappen, dan is de voorkant van het pak doorwaai. Dit motorpak heeft veel reflectie op verschillende plekken wat de motorrijder goed zichtbaar maakt in het donker. Zowel de broek als de jas is beschikbaar de kleurcombinaties zwart-wit, zwart-fluorgeel en grijs-rood.