top of page

Kom jij naar onze Pre Sale?

We hebben af en toe een passende kortingsactie op een aantal artikelen en we maken er geen weken durende gekkenboel van. Daarom organiseert Paula's Motorkleding een 3-daagse PRE SALE. Want zo af en toe moeten wij de winkel ook een beetje opruimen natuurlijk. We hebben flinke kortingen en we zetten het graag alvast voor je op een rij.



Paula's Motorkleding houdt een 3-daagse PRE SALE op 28, 29 en 30 november. We hebben diverse kortingsacties op zowel de zomer- als wintercollectie. De mooiste spullen zijn er nu nog in diverse kleuren en maten en rond Kerst komt er nog een SUPER SALE aan, maar dan zullen er enkel nog laatste maten en varianten zijn, terwijl de winkel nu nog lekker gevuld is!



10% extra korting bovenop de SALE


Tijdens de PRE SALE ontvang je nog eens 10% extra kassa korting op alles met een SALE vlaggetje. Dit betekent dat je op een motorjas van bijvoorbeeld € 149,- die nu in de sale slechts €99,- kost nog eens 10% extra korting krijgt bij de kassa! Een soort stapelkorting dus.



Tot 25% korting op alle leren motorjassen


We hadden al een aantal motorjassen met leuke korting, maar we doen er gedurende deze PRE SALE nog even een klein schepje bovenop. We hebben verschillende leren motorjassen voor dames en heren met een korting tot en wel 25%.



20% korting + Gratis pinlock lens en vizier!


Enkel gedurende de PRE SALE krijg je niet alleen 20% korting op de Scorpion Covert FX motorhelm, maar ook een GRATIS pinlock lens en een GRATIS Dark Smoke vizier! Kom passen in de winkel, want we hebben diverse maten van XS t/m XXL op voorraad in de kleuren mat zwart, mat wit, mat zwart-wit en lichtgrijs.



20% korting op Dainese


Gedurende deze 3-daagse PRE SALE krijg je 20% korting op ALLES van het merk Dainese. Denk aan leren jassen en combi-pakken voor zowel dames als heren, textiel motorkleding, laarzen, schoenen en handschoenen!



10% korting op ALLE helmen


Je ontvangt 10% korting op ALLE helmen. Jep, ook de Scorpion R1 racehelm en de zeer gewilde Scorpion systeemhelmen. Deze actie is 3 dagen geldig op alle merken; Scorpion, Shark en AGV en natuurlijk geldt het ook voor alle helmen in de SALE. Heb je een nieuwe helm nodig? Dan is dit hét moment om even bij ons langs te komen.



25% tot 30% korting op HELD


De HELD sport combi's voor zowel dames als heren mogen nu weg met 25% korting. De race overalls voor heren gaan de deur uit met zelfs 30% korting!



30% korting op alle zomerhandschoenen


Tot slot krijg je gedurende deze 3-dagen durende PRE SALE 30% korting op alle zomerhandschoenen van zowel de damescollectie als de herencollectie.


Kom gezellig in de winkel voor een bak koffie of thee en kijk rustig rond tussen alle sale artikelen en natuurlijk al heel veel nieuwe collectie voor 2024. De Pre Sale geldt alleen op 28, 29 en 30 november!







23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page