top of page

Voor elke portemonnee een motoroutfit

Bij Paula's Motorkleding vinden we veiligheid en comfort heel belangrijk. Maar we begrijpen ook heel goed dat jij als motorrijder een beetje knap op je motor wilt zitten. Gelukkig is er momenteel van alles te vinden op het gebied van motorkleding, passend bij elk soort motorrijder en elk type motor. Denk aan de bekende motorjeans in allerlei kleuren en stijlen, sportieve jassen van leder maar ook sportieve jassen van textiel. Een motorrijder met een tourmotor, die lekker op vakantie gaat en wellicht door weer en wind rijdt, heeft andere kleding nodig dan iemand die met zijn of haar racemotor het circuit onveilig maakt.We hebben verschillende soorten motorkleding passend bij het type motor dat je rijdt, maar ook afhankelijk van de stijl die je mooi vindt en wat geschikt is voor de manier waarop je het gebruikt. Er zijn heel veel soorten textiel motorpakken te krijgen met speciale eigenschappen zoals ventilatie, waterdichte membranen en allerlei andere vormen van gebruiksgemak tegenover bijvoorbeeld een lederen raceoverall met knee-sliders, bijpassende racelaarzen en een helm geschikt voor op het circuit.


We lichten graag de verschillende stijlen nader toe met mooie sets van een jas, broek, handschoen, laars of schoen en motorhelm. Want voor elke portemonnee is er een geschikte motoroutfit verkrijgbaar zonder dat je af doet aan de kwaliteit en het draagcomfort. Hieronder een aantal voorbeelden van sportieve sets geschikt voor motorrijders met bijvoorbeeld een naked bike of een sportieve tourmotor, voor zowel dames als heren. Hieronder drie setjes geschikt voor heren met daaronder twee setjes voor dames.


Een sportieve set voor heren voor nog geen € 650,-


Motorhelm - Scorpion exo 391 €129,-

Motorbroek - IXON motorjeans €179,-

Motorjas - IXON textiel jas €179,-

Motorschoenen - Furygan sneakers €109,-

Motorhandschoenen - Furygan textiel handschoen €45,-Een sportieve set voor heren voor € 1405,-


Motorhelm - Scorpion exo-1400 evo air €369,-

Motorbroek - PMJ Santiago motorjeans €199,-

Motorjas - Dainese jack €429,-

Motorschoenen - IXON sneakers €159,-

Motorhandschoenen - Knox lederen handschoen €249,-Een bijpassende race outfit voor heren voor € 2525,-


Motor overall - Held €1549,-

Motorhandschoenen - Held lederen handschoenen €109,-

Motorlaarzen - Sidi €299,-

Kneesliders - Held €39,-

Motorhelm - AGV Carbon Aramide €529,-Hoewel wij absoluut niet de focus willen leggen of iets per se geschikt is voor dames of heren, kunnen we er gewoon kort over zijn dat een mannelijk lichaam en een vrouwelijk lichaam gewoon andere vormen heeft. Wij proberen in elke stijl motorkleding op voorraad te hebben die qua vorm geschikt is voor een bepaald type lichaam: man of vrouw. Dat wil dus zeggen dat wij niet alleen maar roze en paarse friemels aan de dameskleding hebben hangen. Wij proberen juist neutraal, maar veelzijdig, in te kopen met kijk op allerlei kleuren en materialen, zodat er niet per se een "vrouwelijke" of "mannelijke" look aan kleding zit. We willen juist de diversiteit hoog houden voor zowel dames als heren, maar wel passend en geschikt voor het type lichaam wat een man of vrouw heeft.


Ook is het zo dat geen man of vrouw hetzelfde lichaam heeft. Daarom hebben wij speciale kort- en lengtematen en als iets nog steeds nét niet helemaal past dan maken we het op maat voor je bij ons in het atelier. Hieronder een aantal mooie sportieve sets voor dames.


Sportieve tourset voor dames onder de € 700,-


Motorhelm - Scorpion exo-S1 solid €199,-

Motorjas - IXON textiel jas €139,-

Motorbroek - MotoGirl motorlegging €199,-

Motorhandschoenen - Rusty Stitches lederen handschoen €39,-

Motorschoenen - IXON sneakers €114,-Sportieve set voor dames voor € 1115,-


Motorhelm - Scorpion exo-1400 evo air carbon €469,-

Motorjas - IXON textiel jas €239,-

Motorbroek - Bull It motorjeans €189,-

Motorhandschoenen - IXON lederen handschoenen €59,-

Motorschoenen - IXON sneakers €159,-We hopen dat deze voorbeelden laten zien dat je er bij elke portemonnee een setje sportieve motorkleding past en dat je bij een set voor een kleinere prijs absoluut niet afdoet aan de looks, kwaliteit en het draagcomfort. Alle producten die wij verkopen, voldoen aan de vereiste CE keurmerken. Want veiligheid en comfort staat bij ons op één, maar dat wil niet zeggen dat we voorbij gaan aan de wens van motorrijders om er leuk uit te zien tijdend het motorrijden!


Kijk op onze website voor een groot deel van onze collectie voor dames en heren, maar om het complete assortiment te bekijken en te passen nodigen we je van harte uit in onze winkel in Menaam. We zitten boven de Kawasaki-dealer Friese Motorexperts, dus mocht je nog geen geschikte motor hebben dan kun je je motor bij je nieuwe outfit kopen, of andersom.


Tot ziens bij ons in de winkel!103 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page