top of page

Tijd voor de Jeans Markt bij Paula's Motorkleding!

De komende tijd is er bij ons een heuse JEANS MARKT. Dit houdt in dat er tijdelijk allerlei acties zijn op de immens populaire motorjeans van verschillende merken die we op dit moment in onze winkel hebben hangen. Graag vertellen we je even wat je bij ons kunt verwachten de komende tijd.PMJ Cashback Actie


In de gehele maand juli kun je het aankoopbedrag van je aangeschafte motorjeans van PMJ terugwinnen. Dus koop jij een motorjeans van PMJ tussen 1 en 31 juli 2023? Dan gaat jouw naam in de grote grabbelton en begin augustus grabbelen wij een winnaar die het complete aankoopbedrag terug krijgt!Tot 30% korting op je motorjeans


Op motorjeans van het merk Richa krijg je nu 30% korting! Op de merken als MottoWear en Grand Canyon die we op dit moment in de winkel op voorraad hebben, ontvang je 20% korting. Hiervoor geldt op = op, dus zolang de voorraad strekt!


Gratis heupprotectie


Bij aankoop van de Bull It Fury motorjeans krijg je nu gratis heupprotectie. We hebben een flinke voorraad in de winkel hangen en deze actie geldt zolang de huidige voorraad strekt.


SALE hoek


We hebben in de SALE nog een aantal laatste maatjes motorjeans liggen van verschillende merken zoals PandoMoto. Deze jeans zijn er al vanaf € 75,- en het is natuurlijk net een gelukstreffer dat er een jeans tussen zit naar jouw wens en in de juiste maat. De combinatie van deze veelzijdige acties maakt het de komende tijd een heuse Jeans Markt bij ons in de winkel.Een motorjeans ziet er niet alleen mooi uit, maar het zit ook nog eens ontzettend comfortabel. Of je nu op de motor naar je werk gaat, of een relaxed rondritje maakt en tussendoor even lekker op het terras wilt zitten, een motorjeans is super geschikt. We hebben veel verschillende kleuren, modellen en pasvormen voor zowel dames als heren. Dus kom naar onze Jeans Markt om te kijken of jouw ideale motorjeans er tussen zit!


RTL heeft een filmpje gedeeld over de zin van goede motorkleding. Hierin komt duidelijk naar voren wat nou het nut is van een goede motorjeans. Nog niet gezien of ben je nog niet overtuigd? Kijk dan zeker even onderstaand filmpje waarin getoond wordt wat het verschil is tussen een schuiver maken met een gewone broek of een motorjeans met 70 km per uur.Wil je alvast online even kijken wat we hebben? Niet alles staat op onze website, maar je kunt een deel van onze collectie alvast online bekijken op onze website.Tot ziens tijdens onze Jeans Markt in de winkel aan de Jan Flamelingstrjitte 1 in Menaam, boven Friese Motorexperts.

73 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page